SPORTACCOMMODATIE HORSTHUIS
Een plek waar welzijn, sport en cultuur samenkomen

Automatisering

Internet en cloudoplossingen zijn sinds kort niet meer weg te denken bij 't Horsthuis. Ook wij moeten over tools en mogelijkheden beschikken waar we onze stakeholders en vrijwilligers zo snel mogelijk mee kunnen bedienen. Om efficiënter en sneller te kunnen communiceren bieden wij Teamup Calendar aan. Hiermee is het ondermeer mogelijk om zowel de planning van de vrijwilligers als de planning van de accommodatie te bekijken. Teamup Calendar is geschikt voor Android en Apple besturingssystemen.

Teamup Calendar:

Installeer Teamup Calendar om te zien; wie staat ingepland als vrijwilliger voor bar en keuken werkzaamheden, hoe de accomodatieplanning is en om extra kalenders in de App toe te voegen op basis van een activeringscode.

Problemen met de installatie?

Lukt het om één of andere redenen niet en wilt u hulp stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer aan systeembeheer .

Waar vindt u de Teamup Calendar?

Ga naar uw app store en download de App van Teamup Solutions AG. Om de App te gebruiken dient u tijdens de installatie een activeringscode in te voeren. Heeft u de vrijwilligers planning geinstalleerd en wilt u nog een extra agenda aan uw App toevoegen gebruikt dan de andere activeringscode.

Planning vrijwilligers

Activeringscode: ksi9efo47so19batkk


Planning vrijwilligers + accommodatie

Activeringscode: ks2vbegkes2pa172k4